Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Společný oběd v Arše

Společný oběd v Arše

Pojďme prožít společný čas u jídla

Společná jídla a rozhovory. Chtěli bychom rozvinout neformální rozhovory, vztahy a poznávání se. Proto bychom vás rádi pozvali ke společně strávenému času u jídla a neformálních rozhovorů. Pro takové příležitosti chceme pravidelně (přibližně jednou za měsíc) po bohoslužbě v kavárně Archy vytvořit prostor. Další taková možnost bude v neděli 23. dubna. Pokud máte zájem o nedělní oběd ve společenství, přineste svůj oběd v neděli do Archy. Přidáme jej do „švédského stolu“ mezi ostatní jídla.

Co navařit a kolik? Ideálně jídla jednoduchá na servírování a ohřev, v nádobách, které se dají rovnou vyložit na „švédský stůl“. Každý si bude moci naložit z celého výběru.

Množství: tak akorát pro obvyklý počet strávníků u vás doma. Pokud budete chtít pozvat i někoho dalšího, kdo o této příležitosti nevěděl, tak porci(e) navíc.

Své nádoby je možné dávat před bohoslužbou do sborové kuchyně a po skončení oběda si je i se zbylým obsahem odvezete domů. Oběd začne cca ve 12:00, potom si dáme kávu nebo čaj. Pokud chcete něco přinést ke kávě, bránit nikomu nebudeme. Tato akce bude mít oficiální začátek společnou modlitbou a konec je na každém, nejpozději ve 13:30 hodin.

Těšíme se na Vás. Stačí jen přijít, není potřeba se dopředu přihlašovat.